Reformierakond taastas Häädemeestel parteirakukese

Pärnu Postimees
Copy
Reformierakonna Häädemeeste piirkonna juhiks sai kohalik ettevõtja Olga-Anastasiya Marozava, juhatusse valiti Aarne Veedla (paremal) ja Grigory Korotych.
Reformierakonna Häädemeeste piirkonna juhiks sai kohalik ettevõtja Olga-Anastasiya Marozava, juhatusse valiti Aarne Veedla (paremal) ja Grigory Korotych. Foto: Erakogu

Reformierakond valis Häädemeeste piirkonnale kaheks aastaks uue esimehe ja juhatuse.

Piirkonna juhiks valiti kohalik ettevõtja Olga-Anastasiya Marozava.

Reformierakonna Pärnumaa piirkondliku koordinaatori Marika Valteri sõnutsi juhib Marozava mitut äriettevõtet ja mittetulundusühingut. “Marozava elab Häädemeeste vallas Urissaares, kus on ühtlasi maa- ja majaomanik. Tegemist on noore ja tegusa naisterahvaga, kelle pere noorim liige käib alles lasteaias. Aktiivse kodanikuna osaleb ta kogukonna elus ning võtab sõna valla elu puudutavates küsimustes,” iseloomustas Valter Häädemeeste piirkonna uut juhti.

Piirkonna juhatusse valiti Aarne Veedla ja Grigory Korotych.

Marozava sõnul on neil juhatusega oma kindel vaade kohaliku elu arendamisele.

“Häädemeestele on poliitilise jõuna taas ilmunud Reformierakond, kes tahab aktiivselt osaleda kohalikus elus,” tõdes Marozava, kelle meelest Häädemeeste on ilus ja perspektiivikas koht, kuid vallajuhtidel puudub elanikega tagasiside. “Olen kindel, et võim peab rahva häält kuulda võtma.”

Valteri jutu kohaselt tekkis erakonnal rakukese loomise vajadus haldusreformi tõttu. “Nüüd kuuluvad Häädemeeste organisatsiooni nii Häädemeeste kui ka Tahkuranna piirkonna Reformierakonna liikmed ja kohalikel valimistel plaanib Reformierakond minna Häädemeestel välja oma nimekirjaga,” rääkis ta.

Reformierakond osales kohalikel valimistel Häädemeestel oma nimekirjaga viimati 2009. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles