Politsei eest pagenud maasturijuht on endiselt jooksus (10)

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval kella 17 paiku tegi politseipatrull Pärnus Mai Selveri juures liiklusjärelevalvet ja märkas, et sõiduauto Land Rover juht sooritas poe parklas valepöörde. 

Pealtnägija sõnutsi jälitas Mai elamurajoonis viis politseiautot siniste vilkurite saatel sõiduautot. “Panid täie vinnaga mööda seda kitsast teed, mis mere äärde viib,” sedastas sündmuse tunnistaja.

Pärnu politseijaoskonna välijuhi Eivo Evertsoo teatel otsustas patrull sõiduki peatada, juhtimaks tähelepanu toimepandud rikkumisele. “Maasturijuht otsustas aga politsei eest põgeneda, rikkudes mitut reeglit ja seades kaasliiklejad ohtu,” rääkis Evertsoo.

Maastur sõitis mööda Mai tänavat Kesklinna suunas, pöörates seejärel randa. Sõit jätkus veepiiril piki rannariba Raeküla poole. Kui juht mõistis, et tal ei õnnestu politsei eest ära sõita, jättis ta auto maha ja jooksis minema. Politsei jätkas operatsiooni, et sõidukijuht tabada.

Tumedat värvi maastur viidi pealtnägija sõnutsi rannast treileriga minema.

Mai elurajoonis elav pärnakas kirjeldas korrusmajade juures lahti rullunud sündmusi nii: “Täiesti segane autojuht, sõitis Mai 24 siseõuest läbi meeletu kiirusega, politseibuss kannul. Kui juba politseimärguannet eirab, siis olekski palju loota, et mõni keelumärk siseõuel teda takistaks. Õnneks läks õuel läks kõik hästi: ei jäänud talle teele ühtegi last ja tundub, et terveks jäid ka autod parklas.”

Kolmapäeva hommikul teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Kerstin Meresma, et jätkub töö, tuvastamaks maasturi roolis olnud inimene.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles