Võrkpallurid olid TalTechiga hädas, ent tõusid neljandaks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu võrkpalliklubi müüs kodumängule kahekohalise arvu toetajapileteid.
Pärnu võrkpalliklubi müüs kodumängule kahekohalise arvu toetajapileteid. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Nädala viimases Credit24 meistriliiga lahingus läksid pealinnas vastamisi Pärnu võrkpalliklubi ja TalTech.

Mõlemad tiimid pidid eile tunnistama vastase paremust: Pärnu jäi mannetu mängu järel 0:3 alla Tallinna Selverile, TalTech kaotas sama skooriga Tartu Bigbankile. Valitsev Eesti meister hoidis enne tänast kümne satsi seas kuuendat, TalTech seitsmendat kohta.

Avageim kujunes tasavägiseks, millest võitjana väljusid Avo Keele hoolealused: 25:23. Teises jäid pärnakad kohe taha ja kaotasid 21:25. Kolmas periood osutus taas pinevaks ja vastastel oli geimpall, ent tänase rünnakuliidri Kristaps Platacsi kavalad lahendused tõid Pärnule 27:25 võidu. Neljas pärnakatel nurjus (17:25) ja nõnda läks mäng otsustavasse geimi. Keele hoolealused võtsid end viiendas geimis kokku ja võitsid 15:13.

Maratonlahing venis kahe tunni ja 15 minuti pikkuseks.

“Mängupilt ei olnud ilus, meil on rünnakuga probleeme, resümeeris Pärnu sidemängija ja kapten Martti Keel, kelle head servid lõhkusid otsustavatel momendidel vastase mängu.

“Täna teenisime küll punktid, aga mäng ei olnud parem kui eile. Pigem mängisime eile paremini. Täna polnud meil korralikku vastuvõttu, tihti jäime hätta tühja võrgu peal. Elemente, kus me ei õnnestunud oli liiga palju. Ei olnud väga hea päev,” lisas peatreener Avo Keel.

Suvepealinlaste parimana kogus Platacs 24 (+10) silma, sama palju jäi TalTechi liidri Valentin Kordase (+2) arvele. Pärnu poolt lisas Toms Švans 16 (+9) ja rünnakul hädas olnud Atvars Ozolins 14 punkti (-4).

Pärnu teenis 3:2 võiduga tabelisse kaks silma ja tõusis 19 punkti peale, mis kergitas nad tabelis neljandaks. TalTech jätkab seitsmendana.

Liiga tabeliseis.
Liiga tabeliseis. Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles