Pärnu korvpallur tegi sel hooajal juba teise tiimiga lõpparve

Märt Pilme
, reporter
Copy
Toomas Raadik.
Toomas Raadik. Foto: Urmas Luik

Detsembri alguses Tartu ülikooli korvpallimeeskonnaga liitunud suvepealinlase Toomas Raadiku ja spordiklubi teed läksid poolte kokkuleppel pärast katseaega lahku.

30aastane ääremängija alustas hooaega Rumeenias, ent naasis novembri keskel juba Maarjamaale, sest sealse kõrgliigaklubi Miercurea Ciuc CSMi treener oli teinud suvepealinlasele ettepaneku alandada tema palka 40 protsendi võrra.

Tartu särgis mängis 202sentimeetrine sportlane viis Eesti-Läti ühisliiga matši ja kogus keskmiselt 14 minutiga 4,2 punkti ja 3,2 lauapalli. Parima esituse tegi Raadik Rapla vastu, kui korjas 13 punkti ja kuus lauapalli.

Raadiku sõnul tundus tiimist lahkumine õige otsusena. “Ootused olid suuremad, aga paraku ei sobinud ma mängupilti ja hüppeliigese vigastuse tõttu leidsime treeneritega, et praegu on see mulle parim variant. Tartu tiimis on palju võimekaid ja potentsiaaliga mängijaid, kuid tööd on veel palju teha. Eks igaühel ole vaja oma rollist aru saada ja see mängus kõige paremini välja tuua. Tänan klubi selle poolteise kuu ja selle eest, et mind Tartus soojalt vastu võeti,” rääkis Raadik.

Tartu peatreeneril Toomas Kandimaal on kahju, et Raadik ennast Tartus käima ei saanud. “Raadik tuli meile katseajaga ja keerulise välismaa kogemuse pealt. Mul on kahju, et me ei suutnud teda meeskonnaga selliselt liita, nagu lootsime. Kogemustega Eesti mängija oleks meeskonnale vajalik osa, aga paraku ei näinud Raadik ennast meie võistkonna juures. Eks oma osa mänginud ka vigastus, mis ei lubanud tal oma võimeid näidata,” rääkis Tartu peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles