Poekassast saab hakata kõneaega laadima

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima poodide kassades saab hakata mobiiltelefonide kõneaega laadima.
Maxima poodide kassades saab hakata mobiiltelefonide kõneaega laadima. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sellest nädalast pakub Maxima kõikides kauplustes üle Eesti klientidele tavaostude kõrval uudset ja lihtsat teenust, võimalust laadida elektrooniliselt mobiiltelefonide kõnekaartidele kõneaega, teatas kaubanduskett.


Maxima kassades saab elektrooniliselt laadida Elisa ZEN ja TeleYks kõneajakaarte ning Tele2 Smart ja Ultra kõneajakaarte.



EMT kõnekaartidele kõneaja laadimise teenus lisandub veel sellel kevadel.



Elektroonilise kõneajakaardi puhul trükitakse kaupluse kassas kassatšekile kõneaja laadimiskood, mille sisestamisel telefoni laekub mõne sekundiga soovitud kõneaeg kõnekaardi kontole.



Maxima kommunikatsioonijuhi Tambet Asi sõnul on selline laadimissüsteem Eestis uudne, kuid varasem kogemus Leedus näitab, et tarbijatele selline lahendus meeldib. „Leedus on Maxima kassades võimalik kõneaega laadida elektrooniliselt juba kolm aastat ning näiteks mullu selle teenuse käive seal ligi kahekordistus,“ märkis Asi. „See on väga mugav viis kõneaja laadimiseks, sest võimaldab kõneaega soetada toidupoes igapäeva sisseostude tegemise kõrval.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles