Koduotsija ⟩ Hurmur Uku otsib oma esimest ja ainust kodu

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Uku on sõbralik isane kass.
Uku on sõbralik isane kass. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Pärnu kodutute loomade varjupaigas asus mõne päeva eest oma pesa otsima musta kasuka ja valge kurgualusega kassipoiss Uku. Merevaigukarva silmadega nurrumootori elu pole olnud meelakkumine, sest varem elas ta Pärnu kesklinnas tänaval.

Uku on umbes kolm aastat noor isane kass, kes seikles sügisel pikemat aega Pärnus Laia tänava sotsiaalmaja ümbruses. Sealsed loomasõbralikud naised poetasid miisule aeg-ajalt söögipoolist. Kui maja lammutusele läks, tekkis toitjatel hirm, et kassike jääb talveks tänavale, ja ta saadeti kohaliku varjupaiga hoole alla.

Kahe nädala jooksul, mil loomadele oodatakse järele omanikku, keegi Ukust puudust ei tundnud ja varjupaiga töötajad asusid looma uue kodu leidmiseks ette valmistama. Kass kiibistati, vaktsineeriti ja talle tehti parasiiditõrje. Peale selle sai loom abi kasse kimbutava seenhaiguse vastu, millest ta on nüüd täielikult paranenud.

Uku leiti Pärnust Laialt tänavalt.
Uku leiti Pärnust Laialt tänavalt. Foto: Pärnu loomade varjupaik

Omanikuta loomade pelgupaiga juhataja Seyle Jussi kogemuse põhjal on Uku vaatamata noorele eale elutark ja rahumeelne kass. “Liigikaaslastega ta tüli ei nori ja inimestega on väga sõbralik. Tal on alati naeratus kõrvuni,” kiitis Juss.

Traksis kassipoisi saab koju viia 35eurose loovutustasu eest. Huvilistel palutakse ühendust võtta Pärnu loomade varjupaiga telefonil 5246705 või meilitsi parnu@varjupaik.ee. 

Uku on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrje.
Uku on kiibitud, vaktsineeritud, kastreeritud ja saanud parasiiditõrje. Foto: Pärnu Kodutute Loomade Varjupaik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles