13 aastat välismaal pallinud pärnakas liitus FC Floraga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Sergei Zenjov (sinises) on Eesti koondise eest platsil käinud 87 korral.
Sergei Zenjov (sinises) on Eesti koondise eest platsil käinud 87 korral. Foto: IRAKLI GEDENIDZE/REUTERS

Valitsev Eesti meister Tallinna FC Flora andis teada, et nendega liitus suvepealinlane Sergei Zenjov, kes sõlmis tiimiga kaheaastase lepingu.

31aastane edurivimängija alustas meistriliiga karjääri 2006. aastal Pärnu Vapruses ja läks seejärel üle FC TVMK ridadesse. 2008. aastal sõlmis Zenjov esimese välislepingu, kui liitus Ukraina kõrgliiga klubiga Lvivi Karpatõ, kus mängis üle viie aasta.

Seejärel tulid Blackpool (Inglismaa esiliiga), Moskva Torpeedo (Venemaa kõrgliiga), Gabala (Aserbaidžaani meistriliiga), Krakowi Cracovia (Poola tippliiga) ja eelmised kaks hooaeg mängis pärnakas Kasahstani kõrgliigaklubis Karagandõ Šahtar.

Flora spordidirektori Norbert Hurda sõnutsi on Zenjov mängija, kes suudab ise olla resultatiivne ja luua tiimikaaslastelegi võimalusi.

“Meil on väga hea meel selle üle, et Zenjov on meiega liitunud. Sergei toob meie ründeliini juurde kiirust, mis on kriitilise tähtsusega, eriti rahvusvahelistes mängudes,” märkis Hurt klubi pressiteates.

Viimati 2007. aastal Maarjamaal pallinud Zenjov lisas, et tal on hea meel koju tagasi tulla. “Ma pole juba 13 aastat Eesti liigas mänginud ning olen õnnelik, et hakkan just Floras mängima. Suures klubis, meistriklubis! Soovin aidata meeskonnal tiitlit võita ja saada häid tulemusi Euroopaski,” rääkis pärnakas, kes on esindanud Eesti koondist 87 korral ja löönud 13 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles