Video ⟩ Folkansambel POSÕ on võtnud sihiks salvestada uus album

Kristo Niglas
, Reporter
Copy
Kristjan Põldmaa (vasakul üleval), Kairo Pettai, Otto-Georg Kirsi, Hendrik Lõpp, Ariel Marksalu ja Oskar Ilves salvestavad üheskoos uut plaati.
Kristjan Põldmaa (vasakul üleval), Kairo Pettai, Otto-Georg Kirsi, Hendrik Lõpp, Ariel Marksalu ja Oskar Ilves salvestavad üheskoos uut plaati. Foto: Urmas Luik

Ansambel POSÕ liikmed ise ütlevad naljatledes, et nad on noortebändi staatusest välja kasvanud ja on nüüd vanaduspõlve ootav bänd. Folkpunt salvestab vaikselt uut muusikat, et välja anda teine kauamängiv.

Bänd ise on iseloomustanud end kui folk’n’roll-ansamblit. Kuid uue plaadi esimene avaldatud muusikapala “Bandiidi lugu” on liikmete endi hinnangul slaavi pungi sugemetega ja tegemist on väikese stiilikatsetusega.

“Bandiidi lugu” räägib ahnusest, põikpäisusest, aga ka andestamisest ja eneseleidmisest. Maailmas ei ole miski mustvalge ning leidub inimesi, kes vastavalt võimetele veeretavad päeva õhtusse.

Loo lindistasid nad põhiliselt Raplas Susi stuudios. Tartus Clockworki stuudios salvestati vokaal ümber, kuna see osutus loo jaoks liiga pehmeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles