Pildid ⟩ Lihulas sai autode kokkupõrkes viga eakas naine

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Päästjatel tuli Audit juhtinud eakas naine sõidukist välja lõigata.
Päästjatel tuli Audit juhtinud eakas naine sõidukist välja lõigata. Foto: Lääne prefektuur

Täna kella 11.50 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Lääneranna vallas Lihula Olerexi tankla juures ristmikul, kus kokku põrkasid sõiduautod Audi ja Mitsubishi.

Esmastel andmetel juhtus õnnetus, kui Lihula poolt kõrvalteelt tulnud Audi ei andnud teed peateel, Risti–Virtsu–Kuivastu maanteel Tallinna poole sõitnud Mitsubishile.

“Audit juhtinud ja autos üksi olnud 75aastane naine sai viga ja ta viidi haiglasse. Naine oli sõidukis kinni ja päästjatel tuli ta sõidukist välja lõigata,” selgitas Pärnu politseijaoskonna patrullpolitseinik Tea Talupoeg. “Mitsubishit juhtis 57aastane mees, kes samuti oli autos üksinda, tema viga ei saanud.”

Päästjatel tuli Audit juhtinud eakas naine sõidukist välja lõigata.
Päästjatel tuli Audit juhtinud eakas naine sõidukist välja lõigata. Foto: Lääne Prefektuur

Mõlema auto juhid kasutasid turvavarustust ja sõidukitel olid all nõuetekohased rehvid. Mitsubishi juht oli kaine, Audi juhi võimalik joove selgitatakse ekspertiisi käigus.

Õnnetuse asjaolusid täpsustatakse.

Õnnetuses osalenud sõiduauto Mitsubishi.
Õnnetuses osalenud sõiduauto Mitsubishi. Foto: Lääne Prefektuur

Liiklus oli sündmuskohal mõnda aega häiritud. Politsei reguleeris liiklust ja päästjad puhastasid tee ja veidi pärast kella 13 oli tee taas liikluseks avatud.

“Täna on küll talviselt ilus ilm ja teeolud üsna head, kuid nähtavust võib halvendada ere päike, mis lumelt peegeldumisega veelgi võimendub. Kindlasti eeldab nii päikeseline kui pime ja sajune ilm autojuhtidelt veel suuremat tähelepanelikkust ja ettevaatlikkust,” sõnas Talupoeg. “Samuti tasub alati hinnata tee- ja ilmaolusid ning valida sobiv sõidukiirus.”

Õnnetuskoht Lihula Olerexi tankla juures.
Õnnetuskoht Lihula Olerexi tankla juures. Foto: Lääne Prefektuur
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles