Vapruse naised viigistasid tiitlikaitsjaga, mehed ei suutnud saalitrennide pealt punktiarvet avada

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vapruse naiskond viigistas Floraga.
Vapruse naiskond viigistas Floraga. Foto: Svetlana Tšižova

Hooajaeelsetes jalgpalli sõprusmängudes ehk Taliturniiril käisid nädalavahetusel väljakul nii Pärnu Vapruse mehed kui naised, aga ka Vändra Vapruse meeskond.

Mullune naiste meistriliiga neljas, Pärnu Vaprus madistas viimaste aastate valitseja FC Floraga. Suvepealinlased läksid kahel korral Ragne Gromovi ja Kristel Lepiku väravast juhtima, kuid pealinlased vastasid teisel korral mängu viimasel minutil ja nõnda lepiti 2:2 viiki. Ühtlasi olid need kaks väravat Vapruse esindusnaiskonna esimesed tabamused Flora vastu: mullu jäi pärnakatel florakate vastu väravate vahe 0:28.

“Kahjuks ei saanud Flora meile põhinaiskonna koosseisuga vastu tulla, aga sellegipoolest oli väga intensiivne ja võitluslik mäng. On näha, et tegemist oli esimese võistlusmänguga ja meie enesekindlus palliga vajab turgutamist. Teeme tööd aga edasi ja järgmisel kohtumisel soovin meilt paremat mängu näha,” võttis klubi mängiv peatreener Kristina Bannikova esimese hooajaeelse matši klubi vahendusel kokku.

Meistrisarja tõusnud Vapruse mehed pidasid Taliturniiril juba neljanda mängu, paraku ei suutnud nad punktiarvet avada. 1:3 tuli alla vanduda mullusele esiliiga põhikonkurendile Maardu linnameeskonnale. Robin Limberg viis 44. minutil küll Vaprad Karud juhtima, kuid maardulased vastasid teisel poolajal kolme tabamusega. 63. minutil jäid pärnakad vähemusse, sest Enrico Veensalu teenis teise kollase kaardi.

“Esimene poolaeg oli täitsa okei, arvestades seda, et tuleme saalitrenni pealt. Meil oli mitu head võimalust ja suutsime ka värava lüüa. Teine poolaeg aga vajusime ära ja lasime sisse rumalad väravad. Pärast punast kaarti kadus mäng täiesti. Ometi on hooajani veel aega, ehk saame varsti suurele väljakule, et oma mängu paremaks timmida,” kommenteeris Kristen Saarts klubi vahendusel. Vaprus peab treenima siseoludes, kuna Pärnu kunstmuruväljak pole mängukõlblik.

Väljakul käis tänavu esiliiga B-tasandile langenud Vändra Vapruski. Ehkki Flora U21 tiimi vastu mängisid vändrakad 24. minutist arvulises ülekaalus, ei õnnestunud vastaste väravat lahti muukida. Lõpuvile kõlades näitas tabloo 0:3.

Esiliigas palliv Pärnu jalgpalliklubi (PJK) pidi madistama Tallinna Levadia U21 meeskonnaga, ent vastaste rivistusest leiti kaks koroonapositiivset ja kogu Levadia sats määrati isolatsiooni. Nõnda jäi mäng ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles