Ekskoondislane hakkab Pärnu jalgpalliklubi spordidirektoriks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Toomas Tohver.
Toomas Tohver. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esiliiga hooaja eel alustab Pärnu jalgpalliklubis (PJK) tööd spordidirektor, kelleks saab endine Eesti koondise puurivaht Toomas Tohver.

“Mul on suur rõõm uuesti Pärnus olla,” kinnitas suvepealinnas sündinud 47aastane Tohver, kes pärast mängijakarjääri lõppu on pidanud noortetreeneri ametit, omandanud väravavahi treeneripaberid ja vedanud kolmanda liiga satsi Lilleküla JK Retro. “Tagasi olen ikkagi eelkõige oma initsiatiivil. Tahet on kõvasti! Tahet mängijatega tegelda, klubi arengusse panustada.”

Spordidirektori ametikohast kõneldes ütles Tohver, et tema tööülesanded on eelkõige mängijatega suhelda ja nende käekäigu pärast muretseda. “Treeningukavad ja muu selline on treeneri teha – minu töö on lahendada probleeme, leida küsimustele vastuseid. Mängijaid toetada, neid aidata,” loetles omaaegne tippväravavaht.

Tohver kuulus aastatel 1992–2001 FC Flora hingekirja ja kaitses selles vahemikus 24 korral Eesti koondise väravasuud. Norra ja Rootsi klubides väliskogemust ammutanud Tohvrist saab PJKs juba neljas koondisekogemusega töötaja: ees ootavad president Raio Piiroja, peatreener Igor Prins ja abitreener Gert Olesk.

PJK viimane hooajaeelne matš toimub laupäeval liigakaaslase Tartu Welcoga. Punktide peale hakatakse mängima 7. märtsil, kui Pärnu kunstmurustaadionil võõrustatakse FC Elvat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles