Pildid ⟩ Rannapromenaadi äärde kerkib U-kujuline restoran

Pärnu Postimees
Copy
Rannapromenaadi otsa Side tänava pikendusele plaanitakse suveks rajada U-kujuline õhulise arhitektuuriga restoran ja selle naabrusse puitplatvormile avatud teenindus- ja istumisalaga vabaõhubaar. Eskiisilt saab aimu, kuidas kompleks võiks välja näha.
Rannapromenaadi otsa Side tänava pikendusele plaanitakse suveks rajada U-kujuline õhulise arhitektuuriga restoran ja selle naabrusse puitplatvormile avatud teenindus- ja istumisalaga vabaõhubaar. Eskiisilt saab aimu, kuidas kompleks võiks välja näha. Foto: Erakogu

Pärnu keskranda kerkib suveks mitu söögikohta, uksed avavad uued jäätisekohvikud, Pärnu jõe äärde ehitatud ujuvkailt hakatakse korraldama kalareise.

Konkurents kümneks aastaks kasutusele antavatele keskranna kauplemisaladele osutus tihedaks: kolmele hooajalisele müügikohale laekus 17 pakkumust 14 ettevõtjalt.

Oma pakkumusega tulid välja nii Pärnus kui mujal Eestis tegutsevad tuntud toitlustusettevõtjad ja nüüd on teada, kes neist eelläbirääkimistega enampakkumise võitsid.

Rannapromenaadi otsas Side tänava pikendusel asuva ala oksjoni võitis OÜde Martensi Maja ja OKO Restoranid ühispakkumus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles