Endla teater lükkab osa oma kevadisi uuslavastusi sügisesse

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Lavastuse “Ma teenindasin Inglise kuningat” trupp proovis ära, kas annab ka maskis lavapartneritega rääkida ja silmsidet luua.
Lavastuse “Ma teenindasin Inglise kuningat” trupp proovis ära, kas annab ka maskis lavapartneritega rääkida ja silmsidet luua. Foto: Sander Rebane/Endla Teater

Pärgviiruse pii­rangud lükkavad Endlas edasi vähemalt kolme uuslavastuse esietenduse, osa neist loodab teater publiku ette tuua sel kevadel, osa nihkub sügisesse.

Kevadised tükid jäävad praeguse seisuga ära 11. aprillini. Märtsis või aprilli alguses oli teatril algul välja kuulutatud kolm esietendust. Korra juba määrati neile uued kuupäevad, kuid siis lõi pärgviirus kaardid jälle segamini. Eelmisel nädalal uuslavastuste proovid veel toimusid, ent neljapäevast karmistunud piirangute tõttu otsustati teha nendegagi paus.

“Praegu on meil enamik inimesi kodukontoris,” rääkis Endla dramaturg ja kommunikatsioonijuhi kohusetäitja Anne-Ly Sova. “Mingid tööd käivad, aga üritame hoida ikkagi kõikidest reeglitest kinni ja valmis­tuda samal ajal suveks.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles