Veerpalu ja Petersoni jäi meistrikullast lahutama kaks sekundit

Märt Pilme
, reporter
Copy
Hendrik Peterson.
Hendrik Peterson. Foto: Eesti Suusaliit

Täna selgusid Haanja puhke- ja spordikeskuses Eesti suusameistrid sprinditeates.

M20 eaklassis käis kõva andmine Jõulu suusaklubi (Hendrik Peterson ja Anders Veerpalu), spordiklubi CFC esimese (Olle Ilmar Jaama ja Andreas Koppa) ja CFC teise (Uku Leipalu ja Tauri Kaasik) tiimi vahel. 

Kui kahe esimese kilomeetrise vahetuse järel oli napp edu pärnumaalastel, siis edasi haaras juhtohjad CFC esimene meeskond, aga Jõulu atleedid ei jäänud kordagi üle paari sekundi kaugusele. 

Viimases vahetuses oli enim jõudu alles CFC ankrumehel Koppal, kes tuiskas finišisse 2,6 sekundit enne Veerpalu. Pronksi teenis CFC teine tiim, kes kaotas võitjatele 3,15 sekundiga.

Anders Veerpalu.
Anders Veerpalu. Foto: Eesti suusaliit

Jõulu teine meeskond Päär Suursild ja Simo Teearu pidi leppima viimase ehk kuuenda kohaga. Kaotust tšempionidele kogunes 36,5 sekundit. 

20 kilomeetri vabatehnika eraldistardis oli Peterson pronksil, kui kaotas võitjale Kaspar Päärsonile (spordiklubi CFC) 36 sekundiga. M20 eaklassis võistles 12 noormeest: Anders Veerpalu oli kuues ja Simo Teearu üheksas. M18 vanuseklassis saavutas Suursild 12. ja N18s sai Anlourdees Veerpalu neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles