Kas teie kodukoht vajaks uut volleplatsi?

Märt Pilme
, reporter
Copy
“Võrguplatsid korda!” konkursi käigus on aastate jooksul rajatud või uue hingamise saanud 110 väljakut.
“Võrguplatsid korda!” konkursi käigus on aastate jooksul rajatud või uue hingamise saanud 110 väljakut. Foto: Arvo Meeks

Võrkpalliliit koos ettevõttega Oma Ehitaja otsib 11. korda konkursil “Võrguplatsid korda!” väljakuid, mida värskendada, või kohti, kuhu rajada uus volleplats.

Tänavu tehakse korda kümme Eesti palliplatsi. Kuus neist valib välja žürii ja neli selgub veebihääletusel. Nõnda jõutakse sel suvel projekti raames 120 väljakuni, mis aastate jooksul korrastatud või rajatud.

“Vaatamata keerulistele aegadele väärivad eelkõige jätkamist projektid, mis aastate jooksul on tõendanud oma vajalikkust ning jätkusuutlikkust. Tõdeme üha rohkem, kui tähtsad on inimeste tervis ja sportlikud eluviisid. Sportlikud eluviisid, värskes õhus liikumine, ühistegevus ja sotsiaalne lävimine loovad aluse tervemale elule. “Võrguplatsid korda!” on just selline projekt, mida jätkata on väga oluline,” rääkis Oma Ehitaja juhatuse liige Kaido Fridolin.

Võistlusele on oodatud osalema taotlejad, kes on valmis platsi iga aasta hooldama. Väljakul peab olema avalik ligipääs ja see peab asuma ohutus kohas.

Taotlejal tuleb asupaiga kohta lisada vabas vormis kooskõlastuse kinnitus omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Samuti tuleb lisada asukoha plaan ja kuus kuni kümme fotot väljaku praegusest olukorrast. Ühtlasi tuleb täita taotlus SIIN.

Kooskõlastuse vorm, asukoha plaan ja pildid tuleb saata 16. aprilliks meiliaadressil tauno.lipp@volley.ee. Lisainfot saab võrkpalliliidu kodulehelt.

2019. aastal rajati rahvahääletuse toel palliplats Põhja-Pärnumaa valda Pärnjõele ja žürii otsusega sai uhiuue võrkpalliväljaku koos vajaliku inventariga Aruvälja suurküla Audru osavallas. Mullugi rajati Pärnumaale kaks platsi: Lõpe ja Koonga külla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles