Hakkpuiduterminal trügib Vana-Pärnusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hakkpuit Pärnu sadamas.
Hakkpuit Pärnu sadamas. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas algatada ASi Pärnu Sadam soovitud Kaubasadama tee, Roostiku tänava ja Pärnu jõe vahelise maa-ala detailplaneeringu koostamise, mille eesmärk on kolida hakkpuiduterminal Vana-Pärnusse.

Pärnu Sadam esitas tänavu jaanuari algul taotluse Kaubasadama tee 2 kinnistu detailplaneeringu koostamise algatamiseks. Ettevõte soovib tema valduses olevad kinnistud liita, korrastada maakasutust ja võimalike uute ehitusmahtude väljaselgitamist ning ehitusõiguse määramist, teatas linnavalitsus. Detailplaneeringu ala suurus on 27,87 hektarit.

Planeeringu eesmärk on J. V. Jannseni tänaval asuv hakkpuiduterminal kolida Vana-Pärnus asuvale sadama territooriumile, milleks tuleb alale rajada täiendavad kaubasadama juurde kuuluvad lao- ja tootmishooned.

Pärnu linna üldplaneeringu järgi on maakasutuse juhtotstarve sadamafunktsiooniga tootmismaa, seda ei ole planeeringuga kavas muuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles