Meelis Kukk: Ütlen “ei” verbaalsele laamendamisele

Meelis Kukk
, Pärnu abilinnapea
Copy
Verbaalset vägivalda ei tohi taluda, kirjutab Pärnu abilinnapea. 
Verbaalset vägivalda ei tohi taluda, kirjutab Pärnu abilinnapea. Foto: Pärnu Postimees

Aprilli esimene päev on naljapäev. Tollel päeval Pärnu Postimehes avaldatud Irina Talviste arvamusloo “Linnavõimule on betoon olulisem kui inimesed” peale võiks ju öelda: “Karmid naljad” ja juhtunu unustada. Kuid tuleb siiski reageerida, sest seda mitte tehes saaks hoogu juurde valedele tuginev vaenukirjutiste fabritseerimine sellisel hulgal, et lugejate tajud nürinevad ja nad võivad hakata pidama verbaalset vägivalda normaalsuseks. Aga verbaalset vägivalda ei tohi taluda!

Et asju selgitada, on vaja minna aastapäevad tagasi, opositsiooni katse aega lõhkuda tollane linnavõim. Vajalik on pilguheit erakonna Isamaa kohaliku juhatuse (kuhu minagi tol ajal kuulusin) tagatuppa, kus toimetas Andres Metsoja, püüdes viia Pärnus ­ellu oma võimukaemust.

2020. aasta 14. veebruari pärastlõunal avaldas nimetatud riigikogu saadik koos Irina Talvistega sepitsetud võimuhaaramise plaani – valitsev ­linnapea maha! –, misjärel ametikoha täidab Isamaa. Reformierakonna soov oli saada uues koalitsioonis üks abi­linnapea koht Talvistele. Isamaa oleks võtnud kõik ja kindlustanud sellega endale õitsva tuleviku Pärnus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles