FOTOD ⟩ Suvepealinna rattur teenis Taani klubi särgis esimese individuaalvõidu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Laura Lizette Sander tõusis Taanis poodiumi kõrgemale astmele.
Laura Lizette Sander tõusis Taanis poodiumi kõrgemale astmele. Foto: Erakogu

Pärnu Kalevi spordikooli esindaja Laura Lizette Sander, kes lõi kaheks hooajaks käed Taani maanteeratta-võistkonnaga Team Rytger, pälvis uue tiimi särgis esimese individuaalvõidu.

16aastane pärnakas võistles Taanis Ladies Cupil, kus tuli sõita 109 kilomeetrit. U17 eaklassi võistlusel oli lõpusirgel koos pea 20pealine punt, ent grupifinišis näitas kõige teravamat jalga Sander, kelle ajaks fikseeriti 3:08.03.

Laura Lizette Sander.
Laura Lizette Sander. Foto: Team Rytger.

Alla 0,1 sekundiga jäi teiseks tema eestlasest tiimikaaslane Elisabeth Ebras. Kolmas oli rootslane Alma Johansson ja neljas võitja klubikaaslane Victoria Lund.

Esikümnesse mahtus neli Team Rytgeri ratturit. 

“Enesetunne oli täna hea ning olime Elisabethiga umbes viis kilomeetrit enne lõppu juba õigel positsioonil. Olen õnnelik ja rahul, et sain ennast tiimile tõestada, sest olen seal alles esimest aastat,” ütles rahulolev võitja.

Noore pärnaka klubil läks hästi ka möödunud kuu lõpus, kui nende võistkond võitis esikoha Itaalias Women’s Junior UCI National Cupil. Tiimi mänedžer Morten Ravnkilde rääkis Taani meediale, et see oli tiimi ajaloo kõige kõvem saavutus. 73kilomeetrisel võistlusel triumfeeris soomlane Anniina Ahtosalo, ent pärnakas mängis tiimikaaslase võidus olulist rolli.

Team Rytger Itaalias.
Team Rytger Itaalias. Foto: Team Rytger/Facebook
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles