Video ⟩ Pärnu lauljanna avaldas oma esimese singli

Karl Hütt
, reporter
Copy
Kristel Novek avaldas debüütsingli “Leiad mind taas”.
Kristel Novek avaldas debüütsingli “Leiad mind taas”. Foto: Liis Lukas

Pärnu laulja Kristel Novek, kes vabariigi aastapäeva puhul tegi uusversiooni eestlaste südamesse jõudnud Ruja palast “Eesti muld ja Eesti süda”, andis nüüd välja oma debüütsingli “Leiad mind taas”.

Kaverdajana tuntust kogunud Novekilt on see esimene omaloominguline pala. “Ma olen alati tahtnud orignaalmuusikat avaldada. See on olnud alati üks mu unistusi ja ma olen tohutult õnnelik, et see lõpuks täitus,” rääkis ta. 

Lugu on retrohõnguline ja tantsupala. “Minule tähendab see lugu seda, et enda kõrval olevat lähedast inimest tuleb hoida, mitte teha talle haiget,” lausus Novek.

Muusikapala produtsent ja režissöör on Vahur Valgmaa, sõnade autor Adelia Tamkõrv. Muusikavideo on filmitud Tallinnas, Claustrophobia põgenemistubades, selle operaator on Shurik Zubra. 

Valgmaa ja Zubra koostöös on valminud mitu Noveki varasemat muusikavideotki. “Mul on tõesti vedanud, et Vahur tegeleb peale muusika videote produktsiooniga,” kiitis laulja.

Novek on varem avaldanud kaverid lugudest nagu “Nii sind ootan”, “Hellalt hoia mind” ja 2019. aasta Eurovisiooni võiduloole “Arcade” (eesti keeles “Nüüd ma tean”). Tema isamaalist Ruja töötlust “Eesti muld ja eesti süda” on seni kuulatud ligemale 20 000 korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles