GALERII JA VIDEO ⟩ Vaprus sahistas tabeliliidri võrku juba 12. sekundil ja teenis penaltigi, paraku ...

Märt Pilme
, reporter
Copy

Kohtunik Siim Rinkeni avavile polnud õieti veel Mai elurajoonist minema kaikunudki, kui sellele järgnesid rõõmuhõisked. Nii mõnigi Pärnu kunstmurustaadioni lähedal elav vutifänn võis mõtiskleda: kas meistriliiga liider Paide lõi juba Vaprusele värava?

Oh ei, otse vastupidi: Vaprad Karud šokeerisid hoopis ise tänavuse hooaja kullapretendente ehk paidekaid ja seda juba 12. sekundil! Pärnakad viisid kiiresti palli Paide kasti, kus Martin Kase üritas palli minema lüüa. Paraku klaaris vastaste kaitsja mänguvahendi otse Enrico Veensalu jalale, kes lõi karistusalast väljast ühe puutega palli üle Paide puurivahi Mattias Sapi tühja võrku. Hooaja teise tabamuse löönud Veensalu oli isegi kiirest väravast üllatunud ja oskas tähistades vaid käed imestusest laiali ajada.  

Paide oli mängu alguses liimist lahti ja pärnakatel tekkis veel momente. Paraku ei pidanud nad poolajapausini vastu, sest selle hooaja suurim väravakütt Henri Anier karistas pärnakaid minuti jooksul kahel korral. 42. ja 43. minuti tabamus suurendasid Eesti koondise esiründaja väravate arvu kaheksani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles