Piltnik võistleb modelli tähelepanu nimel põnevate lõhnade ja helidega

Mirell Põlma
, keeletoimetaja
Copy
Aastakese koerte pildistamisele pühendunud Valeria Jegorova, ­kellele meeldib end proovile panna, leiab, et ilusasti istuvat koera ongi liiga lihtne jäädvustada.
Aastakese koerte pildistamisele pühendunud Valeria Jegorova, ­kellele meeldib end proovile panna, leiab, et ilusasti istuvat koera ongi liiga lihtne jäädvustada. Foto: Urmas Luik

Teinekord Valgeranna terviserajal või Raeküla männikus kõndides kuulatage, ega keegi läheduses piiksu, mopsuta huuli või hüüa “Kss-kss!”, “Ai kui hästi!” või “Kes see tuleb?”. Kui nii, siis olete tõenäoliselt sattunud loomapiltniku töötandrile.

Kui ühel kevadõhtul poseerib Kristhel Vahti kaamera ees kännu najal ja mustikapuhmaste vahel sõnakuulelik paimaias hemofiiliakoer Ammi, siis teisel püüab Valeria Jegorova pildile noort ja elavat Mangot, keda pererahvas on äsja meres ujutanud ja jooksutanud, lootes, et kuts püsib nii paremini paigal.

Vaht nendib, et eelnev väsitamine võib hoopis kätte maksta, eriti kutsikate puhul, kes niigi kipuvad fotoseansi ajal ära vajuma. Vanemate puhul pole see tingimata halb mõte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles