Galerii ⟩ Pärnus Rohu tänaval kärgatasid lasud ja vihisesid haavlid, vähemalt üks neist läbis garaažiseina (2)

Copy

Eile õhtul kärgatasid Pärnus Rohu tänaval lasud. “Need olid nii kõvad, nagu pomm oleks akna taga plahvatanud,” rääkis täna hommikul naaber, kes kuulis kaheksat pauku. Tulistaja lasi oma majast. Kuulid pidid vihisema piki Rohu tänavat, kuna mitu auku on sellest ligemale 70 meetri kaugusel asuva elamu seinas.

Kui alguses teatati politseile, et mitu tabamust sai ühe elamu sein, avastasid ühe teise majapidamise elanikud paarkümmend auku oma garaaži seinast. Üks seina läbinud haavel oli garaažis vastasseinas.

Pealtnägija sõnutsi kostsid esimesed lasud kella kümne paiku õhtul, pärast seda tehti häirekeskusele esimene kõne. Selleks ajaks oli kõlanud kolm lasku. “Politsei uuris ümbruskonna läbi, aga midagi kahtlast ei avastanud, ja patrull lahkus,” rääkis naine, kes soovis jääda anonüümseks, kuid kelle nimi on toimetusele teada.

Järgmine lask kõlas pärast korrakaitsjate lahkumist. Uuesti helistasid naabrid häirekeskusesse kell 23.27.

Patrull naasis. Enam korrakaitsjad ei lahkunud, kuna lasud käisid ajal, kui nad olid sealsamas.

Nüüd reageeris politsei pealtnägija teatel juba suurte jõududega, kiiresti tuli kohale eriüksuski. “Tänavad suleti, inimestel keelati kodust väljuda ja akendel olla,” avaldas ta. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles