Kolumn ⟩ Olla või mitte olla – valik on enda teha

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy
Kuigi ajakirjanik on värskes õhus liikudes oma immuunsüsteemi tublisti ­tugevdanud, lasi ta riskirühma kuulujana pahalase vastu esmasutsaka ära teha esimesel võimalusel.
Kuigi ajakirjanik on värskes õhus liikudes oma immuunsüsteemi tublisti ­tugevdanud, lasi ta riskirühma kuulujana pahalase vastu esmasutsaka ära teha esimesel võimalusel. Foto: Jyri Pitkänen

Igal inimesel tuleb elus ette olukordi, kus endalt Hamleti ilmakuulus küsimus küsida. Viiruskriisi teise laine lävepakul seisin minagi dilemma ees. Nüüd on piirangutest hoolimata seljataga seiklusrohke poolaasta, mis pakkunud rohkesti elamusi.

Tõestamaks eelkõige endale, et pole väljapääsmatuid olukordi, andis lukku keeratud maailm tõuke minna oma esimesele talvisele pikamaamatkale. Kõndisin, seljakott seljas, ümber Eesti sügisest kevadesse Ranniku ja Metsa matkarajal ega tea, mis on stress.

Oleme jõudnud ajastusse, mil klassikaline küsimus on võtnud uue vormi: “Vaktsineerida või mitte vaktsineerida?”. Ehkki ma usun, et olen värkses õhus liikudes oma immuunsüsteemi tublisti tugevdanud, lasin riskirühma kuulujana pahalase vastu esmasutsaka ära teha esimesel võimalusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles