GALERII ⟩ Kalev surus Pärnu Sadamal finaalseerias selja vastu seina

Märt Pilme
, reporter
Copy

Kui esimesed kaks Pärnu Sadama ja BC Kalev/Cramo vahelist korvpalli meistriliiga finaalmängu möödusid ülipõnevalt, siis kolmandas võttis tiitlikaitsja kindla võidu.

Tallinnas Kalevi spordihallis tehti sotid selgeks sisuliselt avapoolajaga, mille Cramo 44:21 võitis. Teine poolaeg, mil platsil müttasid peamiselt vahetusmängijad, õnnestus suvepealinlastel kaheksaga võita. Lõppskoor: 68:53.

Pärnu rivistuses tegi silmapaistva partii kaht esimest matši pingilt jälginud 18aastane mängujuht Kasper Suurorg, kes 16 minutiga tabas neli kolmest ja kogus 14 silma. Sama palju punkte lisas Lauris Blaus. Üleplatsimeheks osutus kalevlaste mängujuht Marcus Keene, kes kogus 24 punkti.

Sadama viskeprotsent oli täna vaid 30 ja Heiko Rannula juhendatava tiimi algkoosseis viskas kõigest 15 silma: Edon Maxhuni panustas seitsme, Robert Valge viie ja Kristjan Kangur kolme punktiga. Märt Rosenthal ja Mihkel Kirves jäid kuivale.

Kalev juhib nüüd mängudega 2:1. Kolme võiduni mängitav finaalseeria võib lõppeda esmaspäeval Pärnus.

“Me polnud täna valmis mängima nii, nagu Kalev/Cramo vastu on vaja. Kogu põhimeeste punt, kes eelmistes mängudes mängis 30 minuti ringis, oli kollektiivselt tühi. Eelmised heitlused nõudsid palju nii füüsilist kui ka vaimuenergiat. Iga asi on kahepoolne. Meie olime varasemaga võrreldes veidi pehmemad, Kalev jällegi agressiivsem ja energilisem,” rääkis Rannula Postimehele. “Kindlasti pole me alla andnud. Kosume ja arvan, et suudame kodus lahingu anda. Oleme võitlejad, võitleme ses finaalseerias lõpuni.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles