SUUR PILDIGALERII ⟩ Paikuse rulluisuduatlonil oli spordisõpru vähevõitu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Paikuse rulluisuduatlonil ei olnud arstidel tööd. Isegi ühtki plaastrit ei läinud vaja. 
Paikuse rulluisuduatlonil ei olnud arstidel tööd. Isegi ühtki plaastrit ei läinud vaja. Foto: Jüri Looring

Nädala viimasel päeval ühendasid Raudmehe spordiklubi ja ilmataat jõud ning lõid kõigile spordisõpradele Paikuse rulluisuduatlonil suurepärased tingimused.

Taevas siras päike ja termomeeter näitas 20 kraadi kanti. Tänavad olid autoliikluseks suletud ja nõnda said spordisõbrad muretult tuule vihisedes siledal asfaldil rullida.

Sarja “Duatlon läbi aasta” kolmandal etapil oli kavas rulluisuduatlon, mille põhidistantsil tuli esiti kümme kilomeetrit uisutada, seejärel jooksutossud jalga tõmmata ja kolm kilomeetrit liduda ning aeg läks kinni siis, kui lõpuponnistusena veel viis kilomeetrit rullitud. Seenioridel ja lastel oli lühem rada.

Duatloni- ja triatlonientusiast Enn Kübar, kes on siinse Raudmehe spordiklubi president ja eestvedaja, ütles, et korralduslikult sujus kõik kui kellavärk ja meditsiinipersonalil tööd ei olnud. Isegi ühtki plaastrit ei läinud vaja.

“Küll ei saa mainimata jätta, et osavõtjaid oli vähevõitu – 18. Meie olime nagu alati valmis suuremat seltskonda vastu võtma, aga mis teha,” nentis Kübar, kelle arvates tingis kasina osalejate arvu tõsiasi, et ehkki piiranguid on leevendatud, pelgavad inimesed veel üheskoos sportima tulla. “Osavõtjate arv oli natuke nutune, aga kõik oma ala parimad olid ikka kohal!”

Korraldaja tõi tublimatest esile Gerth Kivima, kes võidutses meeste hulgas ja oma kahe lapsega triumfeeris ka perevõistlusel. Kiidusõnu jagus noorimale võistlejalegi, viieaastasele Oskar Raukile, samuti teistele võitjatele: Gevert Aolale, Peeter Strikholmile, Triinu Palole, Sirje Kõresaarele, Arabella Raiele, Emili ja Viktoria Vaismale.

Gerth Kivima oli kõige väledam.
Gerth Kivima oli kõige väledam. Foto: Jüri Looring

Raudmehe korraldatav järgmine mõõduvõtt tuleb juba järgmisel nädalavahetusel ja palju suuremalt: duatloni Eesti karikavõistluste esimesele etapile Jõulumäele on eelregistreerimise põhjal oodata 150 sportlast.

“Meeldiv arv, mis loob võistluste melu,” kõrvutas Kübar Paikuse võistlusega ja lisas, et tulev mõõduvõtt on ühtlasi sarjade Jõulumäe Raudmees ja “Duatlon läbi aasta” ning Balti karika etapp ja nõnda saabub külalisi väljastpoolt Eestitki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles