Hommikune spaaklient: Lapsed ei jõudnud ära oodata, millal siia saame (1)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Eliis Valdma tuli kohe avamispäeval perega spaasse, sest lapsed on harjunud iga nädal ujumas käima, aga nüüd pole pikalt basseini pääsenud.
Eliis Valdma tuli kohe avamispäeval perega spaasse, sest lapsed on harjunud iga nädal ujumas käima, aga nüüd pole pikalt basseini pääsenud. Foto: Urmas Luik

Eliis Valdma oli kolme väikese tütre ja abikaasa seltsis Pärnu Tervise Paradiisi veekeskuses platsis napilt tund pärast taasavamist. Tallinlanna rääkis, et enne basseinide ja veekeskuste sulgemist käisid lapsed kord nädalas ujumistrennis, aga nüüd on sisse tulnud väga pikk paus. “Kuna viibisime Pärnus, mõtlesime, et kasutame suurepärast võimalust ära,” põhjendas ta kohe esimesel päeval veekeskuse külastust.

Lapsed sulistasid basseinides ja libistasid end liutorudest alla. “Nad ei jõudnud ära oodata, millal siia saame,” kõneles pereema.

Kell 11, kui Tervise Paradiisi veekeskus avati, olid seal esimesed kliendid üks pere ja neljaliikmeline noorteseltskond. Külastajaid lisandus tasapisi ja poole ühe ajal lõunas nautis veemõnusid juba paarkümmend inimest, kellest osa hotellis ööbivad kliendid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles