Osa autojuhte sõidaks lillepottidestki üle

Sirle Matt
, reporter
Copy
Jahisadamast keskranna poole jalutajad ja rattaga sõitjad peavad ennast pargitud autode vahelt läbi suruma. Ratastooli ega kaksikutekäruga ilmselt läbi ei saa.
Jahisadamast keskranna poole jalutajad ja rattaga sõitjad peavad ennast pargitud autode vahelt läbi suruma. Ratastooli ega kaksikutekäruga ilmselt läbi ei saa. Foto: Urmas Luik

Neid, kes liiguvad jalgsi või rattaga Pärnu jahi­sadamast keskranna suunas, tabab Ringi 37 juures katsumus: kuidas seal seisvate autode vahelt läbi pääseda? Nimelt on jõeäärse tänava lõppu, linnamaale, maha joonitud parkla, aga kergliiklejatele pole läbipääsu jäetud.

Kuidagimoodi saab masinate vahelt läbi jalgsi, jalgratta ja kitsama lapsekäruga, aga ratastooli ja kaksikutekäruga jääb ilmselt hätta. Pärnu linnavalitsuse kommunikatsioonispetsialist Anu Villmann andis teada, et liiklusspetsialist vaatas koha üle ja tunnistas, et probleem on olemas. “Ega siin praegu muud kiiret lahendust ole, kui muuta asfaldil märgistust nii, et autod ei pargiks jalakäijate-kergliiklejate teed kinni,” tõdes ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles