Suur pildigalerii ⟩ Troopiline kuumus ei hoidnud jooksusõpru tagasi

Pärnu Postimees
Copy

Ehkki termomeetrinäit kerkis 28 kraadini ja jahutavat tuuleõhku ei paistnud kusagilt, kogunes eile õhtul Pärnu Niiduparki aastajooksu teisele etapile 141 spordisõpra.

“Ilm oli väga palav ja mõtlesime, et väga palju rahvast starti ei tule, aga võta näpust – jooksjaid oli rohkem kui esimesel korral ja rajal näidati väga korralikke aegu,” tõdes aastajooksu sarja üks korraldajaid Priit Neeme.

1500meetrisel rajal, kus stardijoonele asus 83 meest ja naist, jõudis alla viie minutiga metsaringilt finišisse seitse jooksjat.

Võitis soolojooksu teinud Franko Reinhold, kelle lõpuaeg oli 4.34,4. Indrek Oja kaotas talle ligemale kümne sekundiga, kolmas oli Martin Tarkpea, kes jäi omakorda kahe sekundiga alla Ojale.

Naistest sai võidurõõmu maitsta Mirtti Verbitskas, kel kulus raja läbimiseks 5.47,1.

Kuni kümneaastaste poiste arvestuses näitas 500meetrisel võistlusmaal konkurentidele kandu Tormi Pajusalu (1.48,7). Kuni kaheksa-aastastest poistest oli esimene Romet Kaljur (2.12,8).

Kuni kümneaastaste tüdrukute seas osutus kiireimaks Elisabeth Kõiv (1.47,1). Kuni kaheksa-aastaste piigade vanuserühmas võidutses Alexandra Kõiv (2.09,6).

Neeme jutu järgi jagus eilsele võistlusele kaasaelajaidki. “Metsa vahelt oli kuulda aplausi. Sellist asja iga päev ei kuule,” märkis ta.

Aastajooksu kolmas etapp toimub Niidupargi metsas järgmisel teisipäeval. Seal jagatakse välja ka Pärnu linna meistrivõistluste medalid.

Kõik tulemused leiate SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles