Vaktsineerimisvõimalusi tekib juurde

Pärnu Postimees
Copy
Sel ja järgmisel nädalal saab mitmel pool Pärnumaal COVIDi vastu eelregistreerimata kaitsepookida.
Sel ja järgmisel nädalal saab mitmel pool Pärnumaal COVIDi vastu eelregistreerimata kaitsepookida. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu linnavalitsus teatas, et sel ja järgmisel nädalal on Pärnumaal palju võimalusi COVID-19 vastu eelregistreerimata vaktsineerida. Vabu aegu aegu leiab ka patsiendiportaalist.

Neljapäeval 10–18 peatub Viljandi haigla vaktsineerimisbuss Kilingi-Nõmmes COOPi kaupluse juures (Pärnu 37), valikus on Pfizeri ja Jansseni vaktsiin.

Laupäeval ja pühapäeval 10–16 kaitsepoogib AS Sanatoorium Tervis Pärnu Maxima kaubanduskeskuses (Riia mnt 131). Valida saab Pfizeri ja Jansseni vaktsiini vahel.

Järgmise nädala kolmapäeval, 4. augustil 15–18 ootab Tervis soovijaid Pärnu-Jaagupi rahvamajas (Pärnu mnt 26), kus vaktsineeritakse Pfizeriga.

5. augustil 15–18 teeb Tervis Paikuse osavallakeskuses (Pärnade pst 11) Pfizeri vaktsiinisüste.

6. augustil 10–14 korraldab Pärnu haigla eelregistreerimiseta vaktsineerimise. End saab siiski kirja panna ka patsiendiportaali kaudu või helistades registratuuri telefonil 447 3300.

Samal päeval 15–18 vaktsineerib Tervis Sindi seltsimajas (Pärnu mnt 44). Pfizeri vaktsiiniga.

7. augustil 10–13 ootab Tervis Audru osavallakeskuses (Pärna allee 7) neid, kes soovivad end lasta Pfizeri vaktsiiniga kaitsepookida.

Vaktsineerida saab ka järgmise nädala reedel ja laupäeval 11–18 Vallikääru aasal Grillfestil. Arstikeskus Qvalitas avab seal mobiilse vaktsineerimispunkti, kus saab eelregistreerimata lasta Pfizeri vaktsiiniga kaitsesüstida.

Qvalitas ootab inimesi vaktsineerima ka Suur-Sepa 14 Pärnu esinduses, kus tuleb aeg broneerida digiregistratuuris või telefonil 447 5244. Keskus on avatud 8–16.

Tervise immuniseerimise projektijuht Aivar Koppas rõhutas, et pärast esimese vaktsiinisüsti saamist on kindlasti vaja ettenähtud ajal teha teine süst, sest ilma selleta ei anna vaktsineerimine (välja arvatud Jannseni ühedoosivaktsiiniga) soovitud efekti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles