Flybe jääb Tartu lendudega rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flybe reisilennuk
Flybe reisilennuk Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalal Tallinna ja nelja Soome linna vahelise lennuliini sulgemisest teatanud Flybe kinnitas, et samal ajal avatud Helsingi ja Tartu lendudega on nad seni rahul.

«Helsingi–Tartu liini arenguga jääme praegu rahule,» ütles Flybe’i kõneisik Liz She­ridan. «Seda peamiselt tänu kohalike reisijate, näiteks Tartu Ülikooli töötajate ja tudengite huvile.»

Eelmisel nädalal avalikustas Flybe otsuse sulgeda Tartu–Helsingi liiniga samal ajal avatud lennud Tallinnast Tamperesse, Oulusse, Vaasasse ja Turusse. «Nendel lendudel ei näinud me piisavat kasvu,» põhjendas Liz Sheridan ja selgitas, et samal ajal on lennufirmal mitu liini, kus läks palju paremini ja kuhu oli lennukeid vaja.

Sheridan ütles, et Flybe jälgib oma kõigil lennuliinidel pidevalt nõudlust ning langetab selle põhjal otsuseid, kuidas liiniga edasi toimida.

«Loodame, et Eestis nõudlus kasvab ja saame siin tulevikus veel päris uusi liine avada,» lisas ta.

Flybe’i sihiks on kasvada Põhjamaade ja Baltikumi suurimaks regionaalseks lennufirmaks. Tartu ja Helsingi vahelisi lende alustas Flybe eelmise aasta 30. oktoobril.

Reisijate arv
• Jaanuaris lendas Helsingi ja Tartu vahet 1173 reisijat, eelmise aasta lõpus detsembris 1178 ning novembris 1288 reisijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles