Kossutiim läheb eurosarjale vastu 41punktise võidu pealt

Märt Pilme
, reporter
Copy
Heiko Rannula (vasakult), Mihkel Kirves ja Robert Valge jõudsid enne Tartu mängu läbi põigata pealinnast, kus toimus Eesti meistriliiga meeskondade tutvustus. Iga sats pidi kokkama ja suvepealinlased valmistasid heeringasalati.
Heiko Rannula (vasakult), Mihkel Kirves ja Robert Valge jõudsid enne Tartu mängu läbi põigata pealinnast, kus toimus Eesti meistriliiga meeskondade tutvustus. Iga sats pidi kokkama ja suvepealinlased valmistasid heeringasalati. Foto: Tairo Lutter

Pärnu meistriliiga meeskond alistas karikavõistluste avamängus esiliigas palliva Tartu Ülikool / Eviko 106:65.

Sadama korvpallurid tegid Taaralinnas sotid selgeks juba avaveerandiga, mis võideti 35:15. Poolajaks oli seis 60:23.

Pärnu poolelt tegi kaasa 11 meest, kellele peatreener Heiko Rannula jagas suhteliselt võrdselt mänguaega. Ükski mängija ei rassinud väljakul üle 26 minuti. 15 punkti kogusid nii Sverre Aav kui Robert Valge, TK Edogi ja Siim-Markus Post lisasid 14 silma. Kahekohalise punktisummani jõudsid veel Mihkel Kirves (13) ja Hugo Toom (11).

Tartu meistriliiga satsi duubelrivistuse resultatiivseim oli Erki Urvik, kes kogus 15 punkti.

Kordusmatš toimub Pärnus, ent kuupäev on veel täpsustamisel. Kui Sadam suudab suurt edu hoida, tuleb neile järgmises ringis ehk veerandfinaalis vastaseks Tartu meistriliiga tiimi ja G4S Noorteliiga paari võitja. 

Pärnu tuleb järgmisena platsile teisipäeval, kui koduses spordihallis võõrustatakse FIBA Europe Cupi kvalifikatsiooniturniiri avaringis Austria satsi Viini GGMT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles