Valimised ⟩ Kalev Kaljuste: Hoiame üksteist!

Kalev Kaljuste
, Pärnu linnavolikogu liige (SDE)
Copy
Sotsiaaldemokraatide esinumber Pärnu linnas on Kalev Kaljuste.
Sotsiaaldemokraatide esinumber Pärnu linnas on Kalev Kaljuste. Foto: Mailiis Ollino

Meie arvates ­teevad tugeva ja hooliva riigi võimalikuks tugevad ja hoolivad kogukonnad. Turvaline ja avatud kogukond oskab väärtustada kõigi arvamust ja arves­tada iga liikme vajadustega.

Tahame, et Pärnu linnas oleks iga inimene kaasatud kohaliku elu arendamisse. Seisame kohalikes oma­valitsustes selle eest, et kindlustada võrdsed võimalused kõigile, sõltu­mata rahvusest, rassist, nahavärvist, soost, keelest, päritolust, usutunnistusest, seksuaalsest sättumusest ja erivaja­dustest. Ainult selliselt saame pöörata tagasi ebavõrdsuse kasvu Eestis, olgu selle põhjuseks palgalõhe, ebapiisav toetus omastehooldajatele või hariduslik ebavõrdsus.

Just hooliv omavalitsus ja tugev kogukond on aluseks omanäoliste piirkondade arengule. Omavalitsustel on peale kogukonna käekäigu oluline roll globaalse ulatusega teemade käsitlemisel ja lahendamiselgi. Nii pöörame tähelepanu kliimakriisi kohalikele lahendustele, keskkonnahoiule ning elurikkuse tagamisele. Tegeleme omavalitsustes koroonaviiruse põhjustatud ebavõrdsuse ja vaimse tervise probleemidega. Valitsemises oleme demokraatlikud ja läbipaistvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles