Usutlus ⟩ Heiko Rannula: Poisid andsid endast kõik

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula tunnistas, et õppis Pärnu satsile lõppenud turniirist palju ja nüüd on tal mõndagi, mida analüüsida.
Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula tunnistas, et õppis Pärnu satsile lõppenud turniirist palju ja nüüd on tal mõndagi, mida analüüsida. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula tunnistas vahetult pärast FIBA Europe Cupi kolmapäevast mängu Iisraeli Ness Ziona Ironiga, et suvepealinna meeskond mängis sarja mulluse võitja vastu alla oma võimete.

Rannula tõi esile, et favoriidi vastu mängides peab meeskond alati end natuke ületama. “Kindlasti pole tegemist eneseületusega, kui visata 50protsendise tabavusega vabakaid või teha 18 pallikaotust,” tõdes ta.

Tervikpilti arvestades on peatreener aga mängijate üle uhke. “Mõlemas mängus lõpuni välja nii võidelda ... Müts maha!” kiitis ta.

Pärnu kaotas poolaja 29:45, kuid tuli teisel poolajal hulluva publiku rõkete saatel mängu tagasi ja jõudis tabavate kaugvisete toel mitu korda viigini. 

Teisel veerandil tabasin end mõttelt, et siin on küll selge klassivahe. Teisel poolajal näitasite aga hoopis teistsugust korvpalli. Kuidas poolajad said küll nii erinevad olla?

Mängisime esimesel poolajal alla oma taseme. Mulle tundus, et Iisraeli sats mängis kaitses eriti lahjalt, aga meie kaotasime mängu alguses paari oma paha otsusega kindluse. Iseäranis tekkis ebakindlus tagaliinis, pall ei püsinud käes. Kontroll kadus, mäng läks juhuslikuks. Vastane sai sellest indu juurde. Neil seda kogemust ja kvaliteeti jagub, et individuaalselt ära teha. Kui selline sats 15 punktiga ette lasta, on väga keeruline mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles