Kohalikud valimised 2021 ⟩ Pärnu linnapeakandidaadid lubavad tööd teha missioonitundest ja kahetsevad omavahelist kehva läbisaamist

Siiri Erala
, peatoimetaja
Copy
Foto meie erakondade poliitikutega on loo juures illustreeriv.
Foto meie erakondade poliitikutega on loo juures illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Pärnu suuremate erakondade linnapeakandidaadid ja praegune meer esitlesid end ja oma vaateid neljapäeval Rannahotelli ovaalsaali üles seatud valimisstuudios. 

Kuigi ükski küsimus ei käinud uue silla ehitamise kohta, ei jäänud teema kandidaatidel puudutamata ning juba teada-tuntud vastasseisud avaldusid taas. Tunnipikkust keskustelu saab järele vaadata Pärnu Postimehe veebist valimiste rubriigist, allpool aga esimese pooltunni mahakirjutus, mille peateemaks möödapanekud.

Kui ma debatti ette valmistasin, mõtlesin kohe esimese küsimusena, et väga paljud teist on riigikogulased ja linnapeaks tulles kaotaksite palgas pea 1000 eurot. Aga Andrei Korobeinik on nüüd teinud ettepaneku, et linnapea palka võiks tõsta 5000 euroni. Kas see on piisavalt motiveeriv, et tulla Pärnu linnapeaks?

Andres Metsoja (Isamaa): Eks palgaga on alati nii, et sellele, kes maksab, on palju, ja sellele, kes saab, kipub vähe olema. Aga ega linnapea tööd üksi palga pärast teeks vast meist siin keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles