Võimukõnelused ⟩ EKRE ega Isamaa pole veel kaotanud lootust Pärnus võimu juurde saada (7)

Lauri Habakuk
, tegevtoimetaja
Copy
Valimisliidu esinumber Romek Kosenkranius (paremal) tõdes, et loodav koalitsioonilepe on võrdlemisi mahukas dokument ja selle üle vaidlemine võtab asjaosalistel aega.
Valimisliidu esinumber Romek Kosenkranius (paremal) tõdes, et loodav koalitsioonilepe on võrdlemisi mahukas dokument ja selle üle vaidlemine võtab asjaosalistel aega. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi kohalikud valimised võitis suvepea­linnas Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE), istusid teisipäeva hommikul võimukõnelusteks ühise laua taha ­valimisliidu Pärnu Ühendab, Reformierakonna ja Keskerakonna ninamehed.

Nendest jutuajamistest kõrvale jäänud EKRE ja Isamaa ­pole aga lootust kaotanud ja teevad võimule saamise nimel aktiivselt tööd.

“Ikka kõneleme veel,” sõnas valimisliidu esinumber ja senine linnapea Romek Kosenkranius täna. “Arvan, et nädalake läheb kindlasti ära.”

EKRE kohalik juht Helle Kullerkupp ei välista isegi koostööd Reformierakonnaga. Isamaa siinne esinumber Andres Metsoja on suhelnud kõigi erakondade liidritega, vaid linnapea Romek Kosenkranius ei vasta tema kõnedele ega helista talle tagasi.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles