Galerii Linna suurim lasteaed sai sünnipäevaks moodsa hooviala

Copy

Täna tähistas Pärnu suurim lasteaed Trall oma 43. aastapäeva, mille puhul avati uuenduskuuri läbinud õu. Vast valminud moodne ja värvikirev hoov pakub elevust pikaks ajaks, sest lapsed on üle kolme kuu pidanud õuealal toimuvat eemalt vaatama.

Lasteaia 12 000 ruutmeetril laiuval hoovialal üle aasta kestnud renoveerimistööde järel said mänguväljakud värske ilme ja mudilased saavad nüüd õues tegutseda ajakohastes tingimustes.

Tralli direktor Külli Tiismaa meenutas, et vajadus 1978. aastal valminud lasteaia õue uuendada oli juba pikka aega, sest vanad mänguväljakud olid lastele ohtlikuks muutunud, kõnniteed lagunenud ja piirdeaed kohati varisemisohtlik.

“Ei olnud mõtet paigaldada uusi atraktsioone, kui maa-alune torustik oli amortiseerunud ja igal kevadel-sügisel õu uputas. Üks isa ütles kord tabavalt, et laps on koju tulles nagu Erna retkelt naasnud. Seetõttu võib ette kujutada meie elevust, kui 2018 alustati hooviala renoveerimisprojekti koostamist,” meenutas lasteaeda 18 aastat juhatanud Tiismaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles