Sulev Alajõe ⟩ Rohkem visiooni ja konkreetseid eesmärke!

Sulev Alajõe
, Eesti 200
Copy
Koalitsioonilepingust ei selgu, mida tähendab ettevõtjate toetamine spetsialistide toomiseks Pärnusse või kuidas soodustatakse nende kontorite kolimist
Koalitsioonilepingust ei selgu, mida tähendab ettevõtjate toetamine spetsialistide toomiseks Pärnusse või kuidas soodustatakse nende kontorite kolimist Foto: Urmas Luik/Parnu Postimees

Eesti 200 tänab valijaid toetuse eest, mis kohustab meid jälgima valitute tegevust ning osutama vajakajäämistele ja alternatiivsetele arenguvõimalustele. Praegu saame anda hinnangu Pärnu uue võimuliidu programmile.

Selles on palju positiivset ja kohati liigset arengukavalikku detailsust, kust raske selgeid eelistusi välja lugeda. Kõike on üritatud lubada ja markeerida, aga olulisemad ülesanded ei vasta küsimusele “kuidas?”.

Eesti 200-le on tähtis, kuidas linn suudab tuua Pärnusse noori spetsia­liste, toetada idufirmasid, meelitada investeeringuid ning Pärnut turun­dada. Koalitsioonilepingus on peatüki “Ettevõtlus ja majandus” all toodud tegevus väga üldsõnaline.

Ei selgu, mida tähendab ettevõtjate toetamine spetsialistide toomiseks Pärnusse või kuidas soodustatakse nende kontorite kolimist; mismoodi plaanitakse arendada Pärnut rahvus­vahelise konverentsiturismi siht­kohaks; mainimata on sõpruslinnade potentsiaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles