Sadama korvpallitiim proovib jänkist mängujuhti

Pärnu Postimees
Copy
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi on suvepealinna tulev jänki hea skoorija.
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna peatreeneri Heiko Rannula sõnutsi on suvepealinna tulev jänki hea skoorija. Foto: Korvpall: Pärnu Sadam – BC Kalev/Cmo

Eelmisel kuul mängujuht Kasey Hillist ilma jäänud Pärnu Sadama korvpallimeeskond ootab testima sama ampluaaga jänkit Chad Frazieri, kes viimati tegi kaasa Hollandi liigas.

192 sentimeetri pikkune tagamängija on varem pallinud Türgi esiliigas, Kanada meistriliigas ja viimati eelmisel hooajal Hollandi liigas, kus ta keskmised näitajad olid 13 punkti, viis lauapalli ja neli söötu.

“Testiperiood kestab jõuludeni ja siis selgub, kas pikendame lepingut,” vahendas klubi pressiteenistus peatreener Heiko Rannula sõnu.

Frazier peaks Pärnu jõudma homme ja osalema juba laupäevases mängus Ventspilsi vastu.

Rannula jutu järgi on testimisele oodatud jänki pikakasvuline mängujuht, korralik skoorija ja hea mängulugemisoskusega.

“Kui füüsiline vorm on korras, on ta meile kindlasti abiks ja saame Siim-Markus Posti koormust vähendada ja ülejäänud tagamängijad oma loomulikele positsioonidele nihutada,” lausus peatreener.

USAst Bostonist pärit 29aastase Frazieri profikarjäär algas 2015. aastal Kreekas Nea Kifissia tiimis, kust ta suundus järgmisel kevadel Leetu Nevėžise meeskonda. Seejärel mängis ta Kanadas, Türgis, Iisraelis ja mullu Hollandis Leeuwardeni Arise satsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles