Pildid ⟩ Pärnu graatsiad särasid heade mõtete linnas

Merle Rallmann
, veebilehe toimetaja
Copy

Võimlemisklubi Rüht võimlemiskooli rühm- ja harrastusvõimlejad panid spordiaastale punkti nädalavahetusel Tartus.

Pärnu VK Rüht rühmvõimlemise rühmad Briiz, Liblikad, Pöial-Liisid ja Flamingod osalesid võimlemisvõistlusel Slonny Cup, harrastusrühmad Select ja Safiir aga Slonny Festil. Mõlemad mõõduvõtud toimusid A. Le Coqi spordihoones.

Slonny Cup on 2011. aastast toimunud ilu- ja rühmvõimlemise võistlus, mille eesmärk on pakkuda väljundit võimlejatele. Kui varem oli tegemist rahvusvahelise üritusega, siis tänavu toimus võistuesinemine pandeemia tõttu üksnes Eestist pärit osalejatele.

Karikavõistlusel osales 20 rühma. Pärnakate Briiz saavutas võistlusel esikoha (treener Kai Esna) ja Liblikad (Mare Arva) esinesid hõbedavääriliselt.

Slonny Festi harrastusrühmade seas võitis laureaaditiitli pärnakate Select.
Slonny Festi harrastusrühmade seas võitis laureaaditiitli pärnakate Select. Foto: Anu Nõmm

Slonny Fest kutsuti ellu esimest korda, et populariseerida harrastusvõimlemist ja tantsulist võimlemist ning pakkuda ala harrastajatele võimalust omavahel mõõtu võtta.

Esimesel võistlusel osales 31 harrastus- ja tantsulise võimlemise rühma. VK Rüht rühm Select tõi koju laureaaditiitli. Rühma juhendab Anu Nõmm. Safiir tuli teiseks, kaotades võitjale vaid punktiga. Rühma treenivad Anu Nõmm ja Riin Padul.

Selecti võimlejad panid võistluse kinni kavaga “Päikesetõus savannis”.
Selecti võimlejad panid võistluse kinni kavaga “Päikesetõus savannis”. Foto: Anu Nõmm
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles