Veel kord vitriinidest

, Pärnu pensionäride ühenduse esinaine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitriin kuldmüntidega.
Vitriin kuldmüntidega. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu pensionäride ühendus tänab kõiki, kes toetasid meie ideed korraldada Pärnu poevitriinide kaunistamise konkurss, tahame seda teha edaspidigi. Meie ühendus märkis ära Vila ja Vera Moda vaateaknad Rüütli tänaval ning Mustangi ja Rademari omad Kaubamajakas. Väga armsad jõuluaknad olid Pagaripoistel Pühavaimu tänaval, ilusalongil Mona Lisa Pikal tänaval, Koduekstral Port Artur 2s ja lillepoe Rikets seina kaunistas originaalne jõuluvaip.

Ivo Nikkolo poe aknad ei paistnud aasta jooksul millegi erilisega silma, kuid jõuludeks pandi sinna välja linnupuur naisekingaga. Originaalselt kaunistatud aken (autor Tiina Tõns) võitis konkursil kolmanda koha. Teisele kohale tuli Tervisekauplus, kus mitu korda aastas vitriini ilmet muudetakse.

Absoluutne esikoht kuulus Suveniiri kauplusele Ringi tänaval. Võitjad said tänukirja ja kingituse kohvilaua taga Pärnu pensionäride ühenduses, kus räägiti sellestki, et Rüütli tänav, mis on kujunenud linna peatänavaks, ei anna vastavat mõõtu välja. Kes valutab südant meie linna pärast ja kellel on mõtteid, kuidas võiks Rüütli tänav välja näha, on oodatud meie juurde Rüütli 23.

Vastuseks nurinale, et selline tegevus pensionäridele kasu ei too, ütlen, et elu ei koosne ainult kasu tagaajamisest. Me soovime, et meie kodulinnas Pärnus oleks ilus elada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles