Kuidas sina oma kolleege kirjeldaksid? Pärnu Postimehe töötajad kasutasid enim sõna “abivalmis”

Pärnu Postimees
Copy
Ave Lohk (vasakul) ja Kati Saagim.
Ave Lohk (vasakul) ja Kati Saagim. Foto: Jüri Looring

Pärnu Postimehe kontor jagas kolleegipreemiaid. Üritusele eelnes küsitlus töötajate seas, milles tuli nimetada parimate kolleegide esikolmik ja neid lühidalt kirjeldada. Ülekaalukalt enim kasutatud sõna lehekontori töötajate kohta on “abivalmis”.

Järgnesid “toetav”, “sõbralik” ja “hooliv”.

Pärnu Postimehe Rüütli tänava kontoris on laud ligikaudu 40 inimesel, kes töötavad Postimees Grupi eri osakondades. Ajakirjanikke on alla paarikümne.

Parimaks kaaslaseks valisid töötajad Postimees Grupi personaliosakonna assistendi Ave Lohu, kes tähistas lõppenud aastal oma 15 aasta tööjuubelit. “Selline tunne, et ta on mitmes kohas korraga ja tal on alati ülevaade, mis Pärnu kontoris toimub. Tõeline perenaine, kes teeb oma tööd südamega, ja seda on tunda!” kirjutati küsitluses tema kohta.

Pärnu Postimehe aasta ajakirjaniku tiitli viis endaga koju Kati Saagim. Mõni aasta tagasi ajakirjanikuna alustanud Saagim astus mullu sammu ametiredelil ülespoole ja vastutab ajakirjandusliku töö kõrval ka lehe veebipoole sujuva korralduse eest.

“2021 oli tema aasta. Võttis vastutust, arenes. Kohusetunne, püüdlikkus, arengusoov ja naerul nägu – need on teda iseloomustavad jooned,” pajatati Saagimi kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles