Raavo Raadik ⟩ Käisin padakonnana ninali

, uussintlane
Copy
Libedad linnatänavad valmistasid eelmisel nädalal tuska mitmel pool.
Libedad linnatänavad valmistasid eelmisel nädalal tuska mitmel pool. Foto: Marko Saarm

Tõenäoliselt pole palju sintlasi, kes läinud nädala libedal teisipäeval poleks kodulinna tänavate kiilasjääl liikunud pingviinikõnnil. Arvatavalt oli hulk neidki, kes libedusest tingitult käisid linnakese uulitsal padakonnana ninali ja kirusid mõttes koroonaviirust, elektriarveid ja Tori valla suutmatust hoida ­Sindi tänavad jäävabana. Nii mõnigi padakonn sai mälestuseks kaasa potisinise põlve, tänades siiski taevast, sest määrdunud säärevarjud on kahtlemata murtud luudest etemad.

Sintlaste pahameel jõudis sotsiaalmeedia vahendusel vallavanemani, keskerakondlasest vallavoliniku Marko Šorini abil paar päeva hiljem vallavolikogu istungilegi. Edasisest jäi kuulajail-vaatajail aga suhu paha maik.

Vallavanem Lauri Luur (Isamaa ja valimisliit Terve Koduvald) teatas: “Ma olen näinud Sindi linna ­kogukonna grupis inimeste pahameelt ja kui sellised asjad juhtuvad, siis ei saa öelda, et kõik on väga hästi. Me näeme siin kindlasti võimalusi, mida tuleb parandada. Mida ja kuidas me teeme, eks me siis vaata otsa.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles