Volleklubi leidis pika otsimise järel nurgaründaja Brasiiliast

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna treener Avo Keel nägi tiimi uusima liikme Gabriel Cavalcante (paremal) oskusi oma silmaga teisipäevaõhtusel treeningul ja Brasiilia nurgaründajaga otsustati käed lüüa.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna treener Avo Keel nägi tiimi uusima liikme Gabriel Cavalcante (paremal) oskusi oma silmaga teisipäevaõhtusel treeningul ja Brasiilia nurgaründajaga otsustati käed lüüa. Foto: Reio Tilk

Pärnu võrkpalliklubi meeskond lõi käed Brasiiliast pärit 198sentimeetrise nurgaründaja Gabriel Cavalcantega, kes sel hooajal on mänginud kohvimaa kõige tugevamas liigas Uberlândia Academia do Vôlei tiimis.

Pärnu võrkpalliklubi mänedžeri Reio Tilga sõnutsi vaadati Cavalcante oskused teisipäeval treeningul üle ja eelmisel õhtul Eestisse jõudnud võrkpalluriga otsustati sõlmida leping.

Tilga jutu järgi on uus mees sel hooajal mänginud Brasiilia superliiga A meeskonnas ja kuulunud seal algkooseisu. “See annab põhjust arvata, et ta võiks vormis olla, ja kui temaga leping sõlmitakse, on ta valmis kohe tasemel mängima,” avaldas Tilk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles