Sadam murdis 47aastase vanameistriga mehitatud punase laterna alles viimasel veerandajal

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu kossutiim pani tabeli viimase vastu paremuse maksma kümnel lõpuminutil.
Pärnu kossutiim pani tabeli viimase vastu paremuse maksma kümnel lõpuminutil. Foto: Urmas Luik/Pärnu Postimees

Ehkki lõppskoori – 98:72 – järgi võib tunduda, et Pärnu Sadama korvpallimeeskond teenis Eesti-Läti ühisliigas Tallinna Kalev / TLÜ üle kerge võidu, oli 30 minutit võrdsete heitlus.

Pärnu spordihalli kogunenud 210 silmapaari ees lõppes avaveerand 20:20. Poolajale läksid Heiko Rannula hoolealused 42:33 eduseisus. Kolmaski periood kulges võrdselt (25:23), kuid Sadam pööras selle oma kasuks viimasel neljandikul, võites 31:16.

Kaks Pärnu pallurit said kirja kaksikduubli: Mihkel Kirvese arvele kanti 21 punkti ja 11 lauapalli ning Siim-Markus Postile 14 silma ja 12 söötu.

Skoori tegid kõik kümme meest, kes väljakul käisid: Robert Valge lisas 20, Andris Misters 16, Alterique Gilbert üheksa, Karl-Martin Kask ja Artur Konontšuk viis, Kaspar Lootus ja Sverre Aav kolm ja Ivo Van Tamm kaks punkti.

Väikse Kalevi resultatiivseim oli 18 punkti kogunud Eric Schmalz. Teist mängu järjest kalevlaste koosseisu kuulunud 47aastane Valmo Kriisa kogus 11 minutiga viis punkti, neli söötu, kaks pallikaotust ja vaheltlõike. 

Pärnul on nüüd kaheksa võitu ja seitse kaotust, mis annab 14 tiimi hulgas seitsmenda koha. Kalev on kolme võidu ja 13 allajäämisega tabeli viimane. Pärnakad mängivad järgmisena laupäeval võõrsil Raplaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles