Pärnus esinev Smilers filmis video külmas metsas

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubis Mirage rokkis Smilers.
Ööklubis Mirage rokkis Smilers. Foto: Meisi Volt

Sel reedel astub Pärnu ööklubi Mirage lavale ansambel Smilers, kes avaldas eelmisel nädalal värske singli “Veebruar”, mille video võtetel tuli bändiliikmetel taluda krõbedat külma.

“Oleme üritanud toota kõigile oma singlitele pildi, nii läks värske plaadi “Viimane” neljanda singligagi,” rääkis Smilersi eestvedaja Hendrik Sal-Saller. “Loo “Veebruar” video filmisime külmas metsas Lohusalus ja see langes just aega, kui õues oli ikka korralikult külm. Kuid seal oli ilus ja ilm oli meie visiooni jaoks ideaalne.”

Sal-Salleri sõnade kohaselt oli Smilersi liikmetel ammu plaan toota üks naturaalse ja vanakooli helikõlaga plaat ja seda “Viimane” on.

Suurema osa plaadil olevatest lugudest kirjutas Sal-Saller, kaks pala pärinevad bändi bassimehe Urmas Jaarmani sulest. Kellegi võõra abi ei ole kasutatud.

Muusik arvas, et plaadilt tuleb kevade poole vähemasti üks singel veel, kuid seda ei avaldata enne, kui bändil on valmis loo juurde kuuluv muusikavideo.

“Meile on lugude kestvus tähtsam kui kogu aeg millegi uue tegemine,” ütles Sal-Saller. “Panime oma eelmise singli “33” välja oktoobri lõpus ja veel kaks nädalat tagasi oli ta raadiote tabelites kõrgetel kohtadel.”

Sal-Saller lubas, et reedesel Pärnu kontserdil mängib Smilers palju uut muusikat, kuid sekka kõlab mõni vana hitt.

“Lisalugude arv sõltub nagu ikka publiku hulgast ja kaasalöömisest,” lisas Sal-Saller. “Pärnu on olnud igati meeleolukas koht ja minu mäletamist mööda oli ka Mirage’is viimati väga vahva.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles