Video ⟩ Kapten päästis Vapruse päeva ja tõstis tiimi tabelis ettepoole

Pärnu Postimees
Copy
Vaprus teenis tabelisse seitsmenda punkti. Arhiivifoto.
Vaprus teenis tabelisse seitsmenda punkti. Arhiivifoto. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond jäi tänavuses esimeses koduses murulahingus Tallinna Legioni vastu pikaks ajaks tagaajaja ossa, ent kapten Magnus Villota päästis suvepealinlastele viigipunkti.

Et enne 14. vooru mängu olid Vaprus ja Legion turniiritabeli kahel viimasel real ja ihkasid mõlemad tiimid kolme võidupunkti, mis tähendanuks, et emb-kumb kerkiks väljalangemistsoonist ettepoole.

Avapoolajal said selle plaaniga paremini hakkama pealinlased, kes kavalalt lahti mängitud karistuslöögi järel Pavel Dõmovi tabamusest 29. minutil eduseisu haarasid.

Juhtohjad püsisid Legioni meeste käes poolajavileni ja pool teisestki poolajast. Pärast keskkaitsjast kapteni Magnus Villota peaga löödud väravat, mis samuti sündis karistuslöögi lahtimängimise järel, mille orkestreeris Kevin Kauber, oli omakorda põhjust rõõmustada pärnakatel.

Pärast seda ei õnnestunud kummalgi meeskonnal kaalukaussi oma poole kallutada ja kui täis oli tiksunud poolteist tundi, näitas tabloo numbreid 1:1.

Viigipunkt kergitas Vapruse turniiritabelis Tallinna Kalevi ees kaheksandaks. Mõlema tiimi kontol on seitse punkti, kuid senises omavahelises matšis olid paremad pärnakad, kel on parem väravate vahegi.

Legionil on kirjas kuus punkti, millega meeskond asub endiselt kümnendal kohal.

Vapruse järgmine mäng tuleb 25. mail, kui võõrsil minnakse vastamisi Kaleviga. Koduväljakul näeb pärnakaid 30. mail vastasseisus Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles