Kesknädalaring läks täistuuridel käima

Copy
Riinu meeskond nautis Kesknädalaringil võidurõõmu.
Riinu meeskond nautis Kesknädalaringil võidurõõmu. Foto: Pärnu jahtklubi

Kodulinna avamerepurjetajate Saku Kesknädalaringi kolmandal etapil kostitas ilmataat merekarusid mõõduka süüdostist puhunud tuulega.

Väiksemate paatide ORC II grupis edestas esimesena lõpetanud Riin lähimat jälitajat Lilyt vähem kui poole minutiga ja kolmanda auhinna teenis Bluebirdi tiim. Võidukasse meeskonda kuulusid Ergo Padul (kapten), Ülar Nisumaa, Aivo Kiivit ja Annika Peiker. Lily pardal hoidis rooli kapten Argo Poolma ning soote sikutasid Margus Must, Richard Sipelgas, Kunnar Sipelgas, Riho Liiber, Aron Poolma ja Anett Poolma. Bluebirdi juhtis kapten Valdar Tamm ja soodimehe rolli täitsid Dora Kukk, Margus Kütt ja Tanel Türna.

ORC I grupis panid oma paremuse taas maksma Sugaril purjetanud Alari Akermann, Janek Akermann, Tõnu Eensalu, Rauno Leibak, Tiit Saulep ja Sven Feofanov. Teisena seilas finišisse Freya, kus rooliratast keeras kapten Loone Viisut ja soote sättisid Janno Kangur, Tanel Paeveer, Urmas Tillart ning Eiliki Pukk.

Kolmanda koha saavutanud Utoopiat juhtis jahtklubi purjespordikooli peatreener Elise Umb ja võistkonda kuulusid Janar Liiva, Mikk Metsis, Merje Birk ning Ivar Birk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles