Horoskoop ⟩ Kalade ja Kaljukitse armuelu kogub tuure, Veevalaja võiks kodu korda teha

Copy
Ambur võiks lisada päevakavva midagi lõbusat.
Ambur võiks lisada päevakavva midagi lõbusat. Foto: Mailiis Ollino

Jäär

Tahad sissetulekut suurendada. Vaata kriitilise pilguga üle oma väljaminekud: kas kuskilt saab kokku hoida? Samuti võiksid riideesemeid müüa.

Sõnn

Kui oled viimasel ajal tundnud end paigal tammuvat, leiad nüüd taas suuna, kuhupoole liikuda soovid. On aeg millekski uueks.

Kaksikud

Väärtusta iseendaga üksiolemise aega nii palju kui võimalik. Vajad seda, et koguda jõudu.

Vähk

Oled tükk aega mõelnud, kuidas saavutada konkreetset eesmärki. Täna on suurepärane päev teha selle suunas samm. On vaja vaid mugavustsoonist välja astuda.

Lõvi

Tunned, et tahad nüüd tähelepanu keskmest eemale saada või mõnest kohustusest loobuda. Usalda oma sisetunnet, see ei valeta sulle kunagi.

Neitsi

Sulle kukub sülle ootamatu pakkumine või avaneb mõni uus uks. Ära mõtle üle, vaid kasuta see võimalus ära.

Kaalud

Oled nüüd valmis olema iseseisvam kui tavaliselt. Usalda ennast ja tea, et sul pole “abirattaid” vaja. Oled muutuseks valmis.

Skorpion

Õnnelik juhus toob su ellu kellegi, kellega oled määratud kohtuma. Sellest kokkusaamisest kasvab välja paljugi head.

Ambur

On aeg tuua oma ellu uuendusi, mis aitavad sul olla tasakaalus. Lisa päevakavva midagi lõbusat, kuid ära kaldu äärmustesse.

Kaljukits

Tunned, et su armuelu on tuure kogumas. Ajastus on ideaalne, nii et ava oma süda kellelegi uuele või liigu praeguses suhtes samm edasi.

Veevalaja

Soovid koju tuua uut energiat. Tõsta näiteks mööblit ümber, et teist hingamist saada. Samuti võiksid koristada ja sodist lahti saada.

Kalad

Ole julge ja jaga oma loovust ja andeid teistega. Sa ei tea kunagi, kuhu see sind viia võib või kellele silma jääd. Armuelugi saab särtsu juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles