JÄRELVAADATAV ⟩ Võrkpallurid said igas geimis 20 silma kätte, ent sellest jäi pealinnas väheks

Märt Pilme
, reporter
Copy
Keskblokeerija Jörgen Vanamõisa (vasakul) sai kirja viis sulustamist.
Keskblokeerija Jörgen Vanamõisa (vasakul) sai kirja viis sulustamist. Foto: Jüri Looring

Pärnu võrkpalliklubi kaotas Balti liigas võõrsil Selver/TalTechile 0:3 ja jätkab viimasel tabelireal.

Tallinna sats domineeris avageimi kindlalt ja võitis 25:20. Teine geim oli tasavägisem, ent sealgi tuli pealinlinlaste 25:21 paremust tunnistada. Kolmandas säras tablool 23:23, ent poolteist tundi kestnud matši lõpetas kaks kodumeeskonna punkti.

Selveri eest oli üleplatsimees Jan Markus Üprus, kes kogus 20 silma ja näitas 62protsendilist rünnakuefektiivsust. Toomas Jasmini juhendatavale noorele Pärnu tiimile tõi Kaur Erik Kais kümme (32%) ning Ivory Õuekallas (53%) ja Jörgen Vanamõisa (50%, viis blokki) üheksa punkti. 

Suvepealinlaste rünnakuprotsent oli 40 ja pealinlastel 43. Pärnu jäi hätta vastuvõtul, mis kaotati 36:51. Paha päev oli Õuekallasel, kel kogunes seitse viga. Blokipunktid 7:6 meile, ässpallingud 8:2 neile. Servil eksisid pärnakad 14 ja vastased 13 korda.

“Trennis nähtuga olen üsna rahul, aga mängu pole me seda head olekut üle viia suutnud. Treeninguprotsess annab lootust, et ühel hetkel see siiski juhtub. Ebastabiilsus iseloomustab meid siiani. Suur mure on oma serv, mis trennis tuleb välja, aga mängus mitte,” rääkis Jasmin enne matši.

Balti liiga tabel.
Balti liiga tabel. Foto: Kuvatõmmis

Andres Toobali juhendatav Selver on heas hoos, sest kuuest mängust on võidetud viis – see annab tabelis Tartu järel teise koha. Pärnu on ühe võidu ja viie kaotusega seitsme võistkonna konkurentsis viimane. Siinsed noormehed tulevad uuesti platsile laupäeval, kui Pärnus võideldakse Võruga.

Matš on järelvaadatav: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles