Sadama kossutiim andis mullusele meistrile kõva lahingu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Pärnu spordihallis oli 405 pealtvaatajat.
Pärnu spordihallis oli 405 pealtvaatajat. Foto: Urmas Luik

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas Eesti-Läti ühisliigas 63:71 Riia VEFile. 

Pärnu juhtis 405pealise kodupubliku ees viimase veerandi alguses 52:51, ent eelmise hooaja ühisliiga tšempion võttis tugeva lõpuga siiski oma. 

Lõunanaabrid võitsid lauavõitluse 44:32 ja näitasid paremat viskeprotsenti (43 vs. 38). Muud statistilised näitajad olid praktiliselt võrdsed. 

Sadama loots Toomas Annuk usaldas platsile kaheksa mees, kellest neli kogus kahekohalise punktisumma: Troy Barnies viskas 14, Robert Valge ja Mihkel Kirves 13 ning Sverre Aav 11 silma. Lätlastel oli 15 punktiga üleplatsimees Anrijs Miska.

Pärnul on nüüd kolm võitu ja kolm kaotust, mis annab 16 tiimi seas 11. koha. VEF on viie võidu ja kolme kaotusega viies. Nüüd saavad pärnakad pisut hinge tõmmata, sest järgmine matš on 18. novembril Valmieras. 

Uuel nädalal peaks Pärnusse testimisele jõudma üks Ameerika mängujuht. See annaks number ühe positsioonile pisut leevendust, sest praegu on seal olude sunnil tegutsenud Davis Geks ja Sverre Aav. Mäletatavasti said hooaja alguses Vadim Kozar ja Andre Walker sellise vigastuse, mis ei luba neil enam sel hooajal platsile naasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles